Translate

2013. január 31., csütörtök

Spenót grillsajttal


Együnk gyorsan valamit! Ha látok szép, friss spenótot a boltban szinte mindig veszek. Ez az egyik olyan zöldség, amit Sára bármikor szívesen fogad. Ha valami olaszos ételt csinálok, vagy pizzát eszünk, mindig jöhet hozzá mellékesen egy kis spenót. Csak úgy, az íze miatt.

Szóval a spenótot csupán két-három percre bedobom a gőzpárolóba. Fokhagymát apróra vágok, kevés vajon picit pirítom, öntök hozzá olívát. Az éppen összefonnyadt spenótot sózom, borsozom és összeforgatom a fokhagymás olajjal.
Végezetül facsarok rá egy kis citromlét.

Nagyon bírom a grillsajtokat, mert hamar lehet belőlük ételt varázsolni. Ehhez is pirítottam néhány szeletet és már meg is volt az ebéd.

Mindössze 20 perc és tökéletes.

Nincsenek megjegyzések: