Translate

2013. március 20., szerda

Húsvéti ünnepi asztalra ajánlom

Ünnepre!

Nagyszerű ötlettel állt elő így Húsvét előtt Éva a Takarékos konyha háziasszonya. Azt találta ki, hogy mozgósítja blogger és bloggerina társait, hogy a saját ételkölteményeikből válogassanak egyet-kettőt, amit szívesen ajánlanának olvasóiknak az ünnepi asztalra. Én a stfétát Kovács Jankától kaptam, aki remek dolgokkal szokott meglepni minket a blogján, ami a Csak, mert szeretem nevet viseli. A stafétabotot mindig két másik blogot író társunknak kell átadni. Így teszek én is és tisztelettel felkérem Pankát a fiatal tehetséget a Szárnyalj és a felhők fölött nem érhet baj blog szerzőjét és Kisildit, hogy megtudjuk Erdélyben mit fogyasztanak Húsvétkor. Ő a Kisildi nevü blog háziasszonya. Hölgyeim, rajtatok a húsvéti asztal szeme.
Én két dolgot ajánlok figyelmetekbe, amik bár nem hagyományos húsvéti ételek, ezen az ünnepeni is megállhatják a helyüket és nem kevés elismerést zsebelhet be értük az a háziasszony, aki elkészíti:
Az egyik egy érzékeimnek kedves és ünnepi hangulatú étel bárányból. Ez Naranycslekváros bárányoldalas

A másik egy egyszerűségében nagyszerű kedvencem a Fűszeres bárányborda.


3 megjegyzés:

teller-cake írta...

mindkét étel csodásan hangzik és úgy is néz ki! Bármelyiket szívesen látnám az ünnepi asztalunkon...:)

Györgyi írta...

Ezek a bárányok....hmmm, de imádnám én is az asztalunkon:)))

Műkedvelő Hedonista írta...

Hölgyeim! Örömmel hallom, hogy szeretitek a bárányt. Tapasztalatom szerint ezt a hűst nem szeretik a nők. Ezek szerint van remény!!!