tag:blogger.com,1999:blog-8694510502314041876.post5235438693779454381..comments2022-04-10T18:40:34.031+02:00Comments on Műkedvelő Hedonista: Gránátalmás tápiókagyöngy puding Műkedvelő Hedonistahttp://www.blogger.com/profile/07571030448361618890noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8694510502314041876.post-15636681637792405542013-11-17T19:27:31.328+01:002013-11-17T19:27:31.328+01:00Hát ez vicces. Jól elírtam .) Köszönöm, hogy szólt...Hát ez vicces. Jól elírtam .) Köszönöm, hogy szóltál. Szerintem vannak alapanyagok és ízek is, amikre nem ugrik rá rögtön az ember. Szerintem ilyen a tápióka és a koriander levél is. Először majd mindenki azt mondja a levélre, hogy szappan ízű, aztán meg mindenre tenné. A gyöngy ízetlen és hülye állaga van, de pont ez teszi később szerethetővé :)Műkedvelő Hedonistahttps://www.blogger.com/profile/04570819784447644298noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8694510502314041876.post-44102552536207351302013-11-17T19:09:22.584+01:002013-11-17T19:09:22.584+01:00Nem ismerem a tápiókát, de már elhatároztam, hogy ...Nem ismerem a tápiókát, de már elhatároztam, hogy kipróbálom.<br />Ráadásul úgy olvastam, hogy 'addig fűzzük a gyöngyöt' -addig főzzük helyett-, kicsit megrémültem, hogy soká tart elkészíteni, de aztán újr elolvasva megnyugodtam.<br />A gránátalmát is 4-5 éve csak, hogy megismertem, és nagyon megkedveltem.<br />Lehet, hogy így leszek a tápiókával is?marisz57https://www.blogger.com/profile/13621747415690644493noreply@blogger.com